Lokal produktion

På Staytion jobbar vi med lokal produktion. Vi har en egen fabrik – Göteborgs Syfabrik – i västra Göteborg och de som arbetar där är välutbildade sömmerskor och skräddare.

Left over fabrics

På Staytion jobbar vi med left over fabrics (deadstock) och med exklusiv second hand. Detta innebär att vi köper överblivet tyg från noggrant utvalda varumärken som i vanliga fall skickas till förbränning. Vi slipper betala för miljöbelastningen som det innebär att tillverka nya tyger när vi använder oss av material som redan finns.
Vi köper deadstock från bland andra Rekotex i Borås.

On Demand

On demand innebär helt enkelt att vi syr upp plagget när kunden beställer. Du som kund lägger din beställning och därefter startar vi upp arbetet med tillskärning och sömnad. Du får ditt plagg levererat inom fem till tio arbetsdagar beroende på hur komplicerat plagget är och hur hårt belastade vi är i fabriken. Är du återförsäljare är detta ett mycket smart sätt att jobba på. Vi levererar plaggen till din butik när kunden har bestämt sig för modell och storlek och du slipper att köpa in ett större antal plagg.

Varukorg

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Rulla till toppen